Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță: Vom ajunge să mergem la cumpărături, la muncă sau la baie cu protocolul în mână

dan acibotaritaPartidul Verde filiala județeană Suceava susține că România este  țara protocoalelor. Președintele organizației, Dan Acibotăriță, a precizat că în țara noastră, atunci când moare un tanar în spital, este bine că s-a respectat protocolul, viața nu mai contează.

„Are loc un accident, se prăpădesc oameni, dar important că ai  ținut la protocol. Împuști un ursu, este de rău, nucă a murit bietul animal, ci că nu ai protocolul. Totul se învârte în jurul protocoalelor. Existența noastră depinde de un protocol. Vom ajunge să mergem la cumpărături, la muncă, sau la baie cu protocolul în mână. Partea umană nu mai contează. Nu-i așa de important dacă ai salvat o viață, sau nu, ci dacă ai respectat un protocol. Suntem niște roboți malefici cu o comandă intitulată ”protocol”, în rest sunt numai vorbe goale”, a spus Acibotăriță.

like-facebookDe asemenea Partidul Verde filiala județeană Suceava „ îl roagă” pe Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, să oprească finalizarea gropii de gunoi de pe Mestecăniș.

Îl cunoaștem pe dl Flutur de cel puțin 17 ani  și credem că dumnelui are un dram de dragoste pentru bucovineni  și  Bucovina. Zona  unde  este  construită  această  groapă  este  una plină  de  istorie.  Pe Mestecăniș  au căzut la datorie mulți români, în cele două războaie mondiale, locul este unul presărat țde lacrimile  și sângele românilor care  i-au apărat  țara  și nu ai dreptul să le murdărești cu gunoi. Poți să le faci un monument, pentru că îl merită”, a precizat Acibotăriță.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*