Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu șapte răniți. Două mașini s-au ciocnit violent

accident-suceava5Un accident de circulație cu două mașini, în care au fost rănite șapte persoane, a avut loc duminică, în localitatea Hârtop.

Corneliu Cucolaș, de 49 ani din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Cielo pe D.J. 208, pe raza comunei Hârtop din direcția Fălticeni către Preutești, la km. 78+500 m, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Jetta condus regulamentar din sens opus de Liliana C., de 49 ani, din municipiul Botoșani.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi ai Punctului de Lucru Dolhasca, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau în total şapte persone (trei într-o maşină şi patru în cealaltă), au rezultat şase persoane rănite. Trei victime, toate din acelaşi autoturism, au rămas încarcerate. Un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 49 de ani, şi un băiat în vârstă de 14 ani.
Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

like-facebookConcomitent, au extras victimele încarcerate şi au monitorizat din punct de vedere medical, împreună cu colegii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, toate persoanele implicate în accident.
Cele trei victime încarcerate, împreună cu alte trei femei de 23, 51 şi 67 de ani, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului din Fălticeni, toţi fiind conştienţi şi în stare stabilă.

Cea de-a şaptea persoană implicată în eveniment a fost monitorizată de către salvatori, dar a refuzat transportul la o unitate medicală.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*