Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Modul în care au fost făcute listele PNL pentru Parlament, criticat de Alexandru Paziuc. „Trebuie să existe transparență, altfel este o atitudine de clan”

lucian-paziucFostul director al Spitalului de Psihiatrie Suceava, medicul psihiatru Alexandru Paziuc, care și-a anunțat candidatura independent la alegerile parlamentare din iarnă, pentru o funcție de deputat, i-a atacat dur pe colegii săi din PNL.

Eu am fost întotdeauna alături de primarul Mihăiță Negură din Câmpulung Moldovenesc și atunci când i-a fost mai greu și am putut sa-i dau sfaturi bune și astăzi sunt mulțumit de rezultatele muncii sale și ale echipei PNL din Câmpulung”, a spus Paziuc, care a mai declarat că Negură, din punct de vedere politic, nu poate fi alături de el.

like-facebookMedicul a declarat că nu s-a dus în fața organizației PNL pentru a cere să fie pus pe listele PNL, dar organizația din Câmpulung Moldovenesc a partidului și-a dorit, după rezultatele foarte bune obținute la alegerile locale din vară, să aibă un candidat la alegerile parlamentare.

Organizația din Câmpulung, în urma rezultatelor alegerilor din iunie, anul acesta, și-a dorit să aibă un candidat pe listele de la alegerile generale și m-au propus pe loc eligibil și m-au propus să fiu acest candidat. Am acceptat la presiunile și dorința lor. M-am suit în avion, dacă vreți așa, și în ultimul moment am fost lăsat fără parașută”, a spus Alexandru Paziuc, făcând referire la faptul că nu a fost pus de PNL pe un loc eligibil pe listele pentru Parlament.

El a mai spus că pe listele PNL sunt persoane care merită să participe la alegeri, dar și persoane care nu au dovedit că „sunt trup și suflet pentru acest județ”. Paziuc s-a arătat deranjat de faptul că procesul de propunere pentru participarea la alegeri nu a fost unul corect.

„A face propuneri de la centru, a spune că ești sub presiunea unor promisiuni preelectorale sau a unor înțelegeri sau ecuații nu cred că este o dovadă de normalitate într-un stat cu adevărat democrat”, a spus Paziuc, care a refuzat să dezvăluie numele unui anumit candidat pe motiv că nu vrea să atace pe nimeni.

Paziuc susține că procesul de alegere a candidaților nu a fost unul democratic, nu s-a discutat în organizații și nu s-a făcut o listă a persoanelor după numărul de voturi, după munca și interesul pe care le-au dovedit acele persoane.

„Pe mine ceea ce mă deranjează și sunt astăzi aici, sigur, să nu credeți că nu mi-am calculat șansele, sau mai bine zic marea neșansă. Sunt convins că șansa mea de a reuși este una minimă. […] Este un semnal de alarmă […] Trebuie să există transparență, ca să ofere încredere, altfel este o atitudine de clan, de interes”, a mai spus Paziuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*