Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Două grădinițe din Fălticeni și Arbore, reparate de electricieni și gaziști de la E.On

gradinite-onMarți, 27 și miercuri, 28 septembrie, pentru câteva ore, 27 de electricieni și gaziști E.ON din zonele Rădăuți și Fălticeni au lăsat deoparte sculele și echipamentele specifice meseriei lor și s-au dedicat creării unor condiții mai bune pentru copiii de la Grădinița ‘Pinochio’ din Fălticeni și de la Grădinița nr. 2 din Clit, com. Arbore. Spațiile au căpătat un aer de prospețime prin lucrări de reparații, vopsitorie și văruire în spațiile interioare.

„Apreciez ajutorul dat de voluntarii E.ON pentru îmbunătățirea condițiilor în care se desfășoară procesul educativ în unitatea noastră. Gestul este unul lăudabil, un exemplu demn de urmat și de alți agenți economici. Lucrările executate de voluntari ne-au acoperit o parte din necesitățile existente, copiii având parte de un mediu de instruire și joacă mai atrăgător pentru copii”, a spus  Vasile Pahomi, directorul Școlii Coordonatoare Arbore.

like-facebookE.ON România încurajează acțiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajați s-au implicat în comunitățile locale, având o contribuție de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*