Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Au fost stabiliți reprezentanții CJ în comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori în școli. Vezi cine sunt!

cj-suceava-26Consilierii județeni suceveni au aprobat prin vot secret reprezentanții din partea Consiliului Județean Suceava în Comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct la unitățile de învățământ special de interes județean și la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava.

Astfel, au fost desemnați câte doi consilieri județeni care să facă parte din fiecare comisie la fiecare unitate de învățământ de către conducerile acestora.
like-facebook
Bădeliță Ioan și Culipei Laura Cătălina vor face parte din comisia de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava, Andreescu Rodica și Sorina Barbu -Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf Andrei” din Gura Humorului, Eugen Șalari și Dorel Guliciuc-Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Titianu Dorel Constantin și Tudor Plăcintă -Grădinița Specială Fălticeni,  Juravle Marius Vasile și Slevoacă Doru -Școala Gimnazială Specială „Sf Stelian” Rădăuți, Pentiuc Radu Vasile și Mihai Crețeanu- Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, iar Tofan Vasile și Harja Gabriel Gheorghe -Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațioală Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*