Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tragedie! O studentă din Suceava a murit într-un accident rutier

accident-mortal-brasovO studentă în vârstă de 21 de ani, din judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Tragedia a avut loc luni, pe raza judeţului Braşov, între Părău şi Veneţia de Jos.

Andreea Ștefana Dominte se afla într-un autoturism alături de alte persoane. La volan se afla un tânăr de 28 de ani, care conducea din direcția Hoghiz spre Șercaia. El  s-a angajat în depășirea unui autovehicul, pe un sector de drum unde această manevră este interzisă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 43 ani.
like-facebook
Studenta Andreea Ștefana Dominte, din Câmpulung Moldovenesc, care se afla în autoturismul condus de şoferul de 28 de ani, a murit pe loc. Celelalte persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

„Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane de sex feminin de 21 ani, care se afla în autoturismul condus de tânăr, rănirea conducătorilor auto implicați în accident și a unei persoane de sex feminin din autoturismul condus de bărbatCercetările sunt continuate de polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, potrivit mytex.ro.

Tânăra era studentă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, iar în ultimele luni a lucrat cu prietenul său la restaurări de monumente în Brașov.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*