Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bani de la CJ pentru organizarea Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”

cj-suceava-27Consiliul Județean Suceava s-a asociat cu Asociația „Produs în Bucovina” în vederea organizării Târgului de toamnă „Produs în Bucovina”.
La eveniment va participa și regiunea Cernăuți, la invitația Consiliului Județean Suceava în vederea promovării turistice a regiunii, prin intermediul materialelor publicitare, a meșterilor populari și a formațiilor artistice.
like-facebook
Deliberativul a aprobat alocarea sumei de 2500 lei din bugetul propriu al județului Suceava și 45000 de lei din bugetul Centrului Cultural „Bucovina” în vederea susținerii financiare a evenimentului Târgul de toamnă „Produs în Bucovina”.

Evenimentul se va desfășura în perioada 30 septembrie-2 octombrie 2016, în parcarea Iulius Mall Suceava. Șeful administrației județene Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat  o invitație sucevenilor să vină, începând de vineri la acest eveniment.

Bucovina-județul Suceava își va pune în față cămara, gastronomia și avem cu ce să ne mândrim. Avem motive să ne facem reclamă. Sâmbătă, vor fi evenimente de concurs interne între bucătari, cei mai pricepuți …Vom prezenta proiectul „Crăciun în Bucovina”, în varianta deja a unui pliant conceput de CJ pentru a face cunoscut operatorilor de turism oferta noastră. Duminică, vom prezenta mai multe domenii: cămara bucovineană, un lucru extrem de interesant; vor fi prezentări despre cămara unui om care se pregătește să intre pe iarnă și cămara pensiunilor, ca să vadă cei care vin aici. Cămara e plină, anul a fost bun, gosodinele și-au pregătit pentru toamnă și avem toate motivele să facem această reclamă. Avem participare și de la Cernăuți de la administrația regională, primari și meșteșugari, operatori de turism care doresc să participe”,  a spus Flutur, care a precizat că la eveniment va fi prezentă și o delegație care se ocupă de organizarea Târgului de la Bergamo-Italia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*