Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur, despre situația lui Vasile Blaga: Nu vreau să spun mai multe pentru că s-ar interpreta. […] nu are ce să afecteze

flutur (1)Liderul organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur, nu a vrut să comenteze situația în care se află colegul său de partid, Vasile Blaga, co-președinte PNL, pe numele căruia DNA a emis control judiciar pentru trafic de influență. Flutur a spus, miercuri, după ședința Consiliului Județean că nu a avut când să se informeze despre Vasile Blaga dat fiind faptul că s-a aflat în reuniunea deliberativului.

Blaga și-a dat demisia din funcția de co-președinte PNL și a anunțat că nu mai candidează la alegerile parlamentare din decembrie 2016.
like-facebook
Acum printre uși m-a informat și pe mine cineva și nici nu vreau să comentez. Nu comentez absolut nimic și nici nu știu nimic. Nu vreau la etapa asta să comentez. Încă nu știu. E atât la cald totul ce s-a întâmplat că aș vrea să nu comentez deloc această problemă pentru că este o problemă apărută acum și nu îmi dau seama contextul și conjunctura (n.rep-Vasile Blaga ). Nu vreau să spun mai multe pentru că s-ar interpreta, ar trunchia lucrurile și aș vrea să am îngăduința să nu comentez. Nu are ce să afecteze”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, șeful liberalilor suceveni a spus că „PNL Suceava este o filială care își face analizele proprii, are principii, criterii, seturi de valori. Nu vă răspund la întrebări pentru că trebuie să mă documentez. Subiectul cald care s-a întâmplat s-ar putea interpreta orice s-ar declara bucățică din ea,<mi s-ar potrivi>,<s-ar părea…Nu vreau să se întâmple asta, am această experiență și nu vreau”, a conchis Flutur


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Mihai_Grigore_prozator says:

    Sigur ca nu comenteaza nimic domnul Flutur,ca cum o sa comenteze? Dar in gandul lui nu se poate sa nu fi spus varianta autohtona a lui “sic transit gloria mundi!”,adica : “parca ieri iereai pe prispa căsii/si azi te-ai dus in *izda mă-sii!” ,precum si alte duiosii care au legatura cu unele episoade din intervalul cuprins intre turuil unu si cel de-al doilea de la prezidentialele din 2014,cand acum nevrednicul de pomenire Vasile ,cu naturelul cainelui Vasile din curtea PD,l-a facut albie de porci pe liricul domn Flutur ,in sensul ca bai flutur,daca nu scoti rezultate bune in al doilea tur,sa te pregatesti de ce este mai rau,astazi si maine,precum si alte bagari si scoateri si mentionarea unor rautati greu de reprodus din ratiuni de etica si morala publica… Incat a trebuit domnul Flutur,ruginit si el in alegeri pe daiboj,cu efecte la preturi mari,sa foloseasca metode si mijloace care fuseseu oarecum ingropate,de frica DNA,cea zglobie ,care mai e si ca Stefan cel Mare,adica manioasa si degraba varsatoare de sange nevinovat…
    Apoi,la ce s-a mai gandut si nu a comentat domnul Flutur?
    Ca doar amandoi de la o fântână au izvorât şi cură,nu au avut amandoi aceleasi ocupatiuni,nu ieseau ei impreuna de la celebrul pranz de la MAI,dupa neste alegeri pe care le-au ajustat („am servit o mica gustare”…),cu domnii Berceanu,Videanu precum si alti domni?
    Ca daca se sparge Vasile,acum usor lasat la vatra,si spune neste lucruri ,ca sa sprijine justitia si statul de drept,asa cum fac dintr-o pornire adanc insurubata in codul lor genetic,adica secretul e sa furi mai intai neste zeci,sute de milioane de euro apoi te autodenunti ca sa ramai cu milioanele?
    Ceva s-a stricat,iaca pozna, ca si omul cu gradele,generalul cu patru stele care i-a facut si pre ei colonei in rezerva,inclusiv pe domnul fluture,pe care l-a dotat si cu ordonanta care sa-l nupuiasca la o adica,a dat de dracu’,iar daca lu’ Gabi cele patru stele i se clatina ,ei ce sa mai zica? Cand le vine randul? Oare se procedeaza in ordine alfabetica? Cate oare s-a prescris si cate oare inca nu s-au scris?
    Dar oare,despre off-shore-urile din insulele acelea greu de tinut minte,despre hoteluri,cabane,cumnati care fac danii, ce stiu astia? Dar daca pica si frau Angela,la care CDU ne mai ducem cu traista-n băţ,atat eu cat si Nelu?
    Ce s-o mai lungim,se pare ca scroafa isi da duhul in coteţ,nici nu apucaseu sa ajunga la greutatea optima,in prag de alegeri..
    Căci era pe când nu s-a vazut/azi o vedem şi nu e…
    O tempora,o mores! Cum ar zice si domnul Nelu,de pe prispa căsii sale,aşteptând noutăţi specifice…
    http://prntscr.com/cnp2lf
    http://prntscr.com/cnp4o0
    http://prntscr.com/cnp538
    Mai credem ca se intreaba domnul Flutur: care e la rând,care e cu denunţul,care cu autodenunţul?
    Ca ce bine ierea inainte de Noah… Adica de Noe.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*