Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Bărbatul care a ucis un adolescent de 15 ani cu un cuțit și l-a rănit pe fratele acestuia a fost prins. Vezi cine este!

retinutBărbatul care în urmă cu câteva zile l-a ucis pe Iulian G., un adolescent de 15 ani din Fălticeni, și l-a rănit pe Alin G., fratele acestuia, a fost prins de polițiști. Este vorba despre Vasile Dochița, în vârstă de 76 de ani, un cioban care a încercat, astfel, să se răzbune pe Alin și Iulian pentru că au încercat să fure de la el.

El s-a luat la ceartă, sâmbătă, cu cei doi tineri, în momentul în care i-a văzut mergând la magazin, apoi a scos un briceag, l-a înjunghiat pe băiatul mai mic și l-a rănit pe celălalt.

like-facebookVasile Dochița a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar miercuri el va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului suceava cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Inculpatul Dochița Vasile le-a aplicat celor doi minori lovituri cu obiectul menționat în zone vitale ale corpului, cauzându-le leziuni grave, care în scurt timp au condus la decesul minorului în vârstă de 15 ani și la vătămarea corporală gravă a fratelui său, în vârstă de 17 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale”, susțin procurorii.

Crimă! Un adolescent de 15 ani a murit înjunghiat. Principalul suspect- fratele său (Update)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*