Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Accident în lanț pe DN2 cu un autoturism, un camion și o cisternă

accident-cisterna3Un adevărat carambol a avut loc, marți dimineață, pe DN2, la Dărmănești.

Vitalie Haidu, un ucrainean de 46 ani, a condus ansamblul rutier (înmatriculat în Ucraina) format din autoutilitara marca Daf şi cisternă, pe D.N. 2, în interiorul localităţii Dărmăneşti, pe banda a doua mers a sensului de deplasare dinspre Suceava spre Rădăuți.

La intersecţia cu D.J. 209 D, conducătorul ansamblului rutier nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoutilitara marca Man, care circula în faţa, intrând în coliziune faţă-spate cu aceasta. Autoutilitara marca Man era condusă de Zuz Dragoş de 45 ani din comuna Ilişeşti, iar în urma impactului vehiculul pe care îl conducea a fost proiectat în impact faţă-spate cu autoturismul marca Citroen, condus de Laslo Csaba de 53 de ani din municipiul Suceava, care circula în faţa autoutilitarei Man.

like-facebookLa faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul I.S.U., care au verificat încărcătura constatând că aceasta se află în condiţii de siguranţă.
Pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă cisterna încărcată cu substanţe periculoase a fost scoasă de pe partea carosabilă supravegherea acesteia fiind asigurată de către lucrători de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti.
Pentru efectuarea cercetărilor a fost solicitată prezenţa la faţa locului a specialiştilor din cadrul I.S.C.T.R. Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*