Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Primarii și secretarii din județ, instruiți la Prefectură cu privire la organizarea alegerilor parlamentare

primariPrimarii și secretarii din județ, instruiți la Prefectură cu privire la organizarea alegerilor parlamentare. Ei au fost convocați  marți, începând cu ora 10.00, la Palatul Administrativ din municipiul reședință de județ, la o primă ședință având ca temă alegerile  parlamentare  din decembrie.

Prefectul  județului, Constantin Harasim, a declarat că vrea ca alegerile generale de la sfârșitul acestui an să fie organizare corect și să nu fie înregistrate plângeri.

Pe de altă parte, Harasim declara că la alegerile locale din iunie, l-a delegat pe fostul prefect, Florin Sinescu, șeful Serviciului Dezvoltare Economică, Servicii Publice și Tehnologia Informației  din Cadrul Instituției Prefectului, să se ocupe de organizarea scrutinului electoral, însă acesta din urmă se află pe lista pentru Camera Deputaților și  va fi în concediu pe perioada campaniei electorale.

like-facebookProblemele apărute la alegerile locale l-au determinat pe prefect să își ia în serios atribuțiile pe linia organizării alegerilor parlamentare de la sfârșitul acestui an.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*