Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Fostul primar de Rădăuți, Aurel Olărean, pe listele PMP pentru Senat

aurel olareanFostul primar al municipiului Rădăuți Aurel Olărean vrea să candideze pentru Senat din partea Mișcării Populare.

El se află pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare care a fost trimisă Consiliului Executiv Național al partidului.

Vedem astăzi că județul Suceava e polul sărăciei în țara noastră. Vedem astăzi eșecul unei clase politice neangrenate în problemele reale ale societății. Avem nevoie de altfel de politicieni, care nu mai țin cont de interesul lor, ci doar de cel al comunității. Cred în viitorul județului Suceava, cred în potențialul enorm al sucevenilor, al bucovinenilor. Astăzi, cineva își arogă dreptul de prim întemeietor al Bucovinei. Noi toți, bucovineni, avem nevoie de proiecte reale, de proiecte de infrastructură, parcuri industriale, acestea înseamnă bucovineni la noi în Bucovina, nu în UK…sau aiurea în Europa”, a spus Olărean.

Pe lângă Aurel Olărean, lista mai conține 21 de persoane, dintre care cinci pentru Senat și 17 pentru Camera Deputaților. Ordinea pe listele de candidați ale PMP Suceava pentru Senat și Camera Deputaților va fi stabilită în cadrul Consiliului Executiv Național al partidului.

like-facebookPe lista pentru Senat se regăsesc: Mihai Neagu, Aurel Olărean, Constantin Munteanu, Toader Josan și Nicoleta Cobzariu. Pe lista pentru Camera Deputaților se mai numără  Corneliu Popovici,  Marian Andronache, Cristian Sidor, Alexandra Toader şi Bogdan Nicolau.

Candidații sunt din tot județul și sunt și din partea UNPR, dar și cu state vechi în PMP. După ce se va decide, vom informa ordinea din liste”, a spus, liderul PMP, Corneliu Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*