Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Patru persoane reținute în urma unor percheziții. Ce ascundeau în pivnița unei case

tigariPatru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, marți, în urma unor percheziții efectuate de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R. împreună cu polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava.

Oamenii legii au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încărcau într-un autotovehicul, prevăzut cu un spațiu destinat disimulării bunurilor, 30.000 de tigarete de proveniență Ucraina.

Ulterior, în urma unei percheziții, polițiștii au descoperit, într-un spațiu disimulat aflat în pivnița casei, 540.000 de țigarete produse în Ucraina.

tigari2De asemenea, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani și o femeie, de 33 de ani, bănuiți de implicare în activitatea ilicită.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prejudiciul estimat fiind de 285.000 de lei.

Față de cele patru persoane s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru a dispune cu privire la formularea către instanța de judecată a propunerilor de măsuri preventive.

La efectuarea verificărilor a participat o echipă de inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*