Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un tânăr din Dumbrăveni a spart o mașină și a furat 19.000 lei

furt masinaUn tânăr de 24 de ani din comuna Dumbrăveni este cercetat de polițiști pentru furt după ce a sustras dintr-o mașină nu mai puțin de 19.000 lei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Suceava, un localnic de 23 de ani din Salcea a anunțat că în noaptea de sâmbătă spre duminică hoții i-au sustras din autoturism o sumă de bani.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care a lăsat la vedere o borsetă cu bunuri,  prin spargerea geamului unei portiere de la autoturismul parcat în fața imobilului unde locuiește, hoțul au sustras de pe banchetă o borsetă cu suma de 19.000 lei.

„În urma măsurilor operative și de cercetare întreprinse de polițiști, autorul furtului a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani, din comuna Dumbrăveni, dispărut de la domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*