Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Corneliu Popovici: Am convenit cu Nistor Tătar că îi vom asigura cel puțin o majoritate simplă în funcționarea Consiliului Local, atât timp cât ține cont de proiectele noastre

pmp popoviciPreședintele PMP Suceava, Corneliu Popovici,  a reamintit, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă  situația nu tocmai plăcută care s-a petrecut cu ședința deliberativului local din Rădăuți.

like-facebookDupă ceea ce s-a întâmplat la Rădăuți am avut câteva zile de discuții cu colegii din organizația Rădăuți și astăzi, am venit să transmit un mesaj rădăuțenilor.Totul a plecat de la retragerea a două puncte de pe ordinea de zi  iar în jurul acestora s-au țesut zilele următoare  fel de fel de fabulații precum că PMP va schimba majoritatea în CL, că am pune la cale inclusiv o dizolvare a CL Rădăuți. […] Nu am nicio înțelegere făcută cu vreun partid care se află component în deliberativul local însă la Rădăuți se mișcă rețelele de infrastructură, dispar gropile… Nu avem de când să schimbăm o majoritate dacă ea depinde de noi în Consiliul Local. Nu blocăm funcționarea orașului și nu blocăm Consiliul Local. După acea ședință am fost cotactat de primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, am avut o disucție cu domnia sa, i-am spus punctul meu de vedere și vina cred că îi aparține domnului primar pentru că pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna trecută era un proiect de hotărâre depus de unul din consilierii noștri și anume de Bogdan Nicolau privind montarea unei stații de măsurat poluarea în Rădăuți a fost scos de pe ordinea de zi. Am convenit cu domnia sa că îi vom asigura cel puțin o majoritate simplă în funcționarea Consiliului Local atat timp cât proiectele consilierilor locali ai Mișcării Populare vor fi luate în considerare și vor fi promovate în Consiliul Local Rădăuți, proiecte ce derivă din ceea ce au promis consilierii noștri în campanie electorală”, a spus Popovici, care a precizat că ceea ce se întâmplă astăzi în municipiul Rădăuți respectiv lucrări de infrastructură poartă și amprenta fostului viceprimar Bogdan Nicolau.

„Ar fi aberant să-i spun lui Bogdan Nicolau nu îți vota proiectele pe care tu le-ai propus în urmă cu șase luni. Orașul cu sprijinul nostru va merge spre dezvoltare și nu suntem noi cei care ne vom lăsa păcaliți de unii sau de alții care încearcă să scoată castane încinse în foc cu mâna noastră. Nu este o prioritate modul nostru de administrare, dorim să facem lucruri frumoase și să participăm la ele”, a mai spus Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*