Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Doi tineri reținuți pentru contrabandă. Au rămas fără mașină, dar și fără țigările în valoare de aproape 65.000 lei

contrabanda 1Două persoane au fost reținute, iar o mașină în valoare de 6.000 de euro și aproape 130.000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de polițiștii suceveni în urma unui control în trafic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, în urma unui filtru organizat în municipiul Vatra Dornei, a fost identificat un vehicul care prezenta modificări ale caroseriei, fiind utilizat pentru transportului de ţigarete de contrabandă.

contrabanda 2 Atât şoferul cât şi pasagerul au fost reţinuţi de poliţişti şi încarceraţi în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, în vehicul fiind depistate ţigări de provenienţă extracomunitară în valoare de aproape 65.000 lei.

Miercuri, 24 august, ora 16.07, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Argestru din localitate autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 24 de ani și în care se afla ca pasager un alt tânăr de 28 de ani, ambii din județul Mehedinți.contrabanda 3

like-facebook„În urma verificării autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și într-un compartiment confecționat artizanal 6.476 pachete cu țigări netimbrate (129.520 bucăţi ţigarete), pentru care, conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență. Țigările în valoare de 64.760 lei au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de cca. 6000 Euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, susține Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*