Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Și-a dublat podeaua mașinii pentru a ascunde țigări de contrabandă. Polițiștii din Siret l-au prins

vama siret gripa porcina (9)Un ucrainean de 28 de ani are interzis în România pe o perioadă de cinci ani după ce a fost prins cu țigări de contrabandă în mașină, de polițiștii din Siret.

Ivan B. conducea un Opel Vectra și voia să intre în țara noastră prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

like-facebookAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat prin dublarea podelei autoturismului, cantitatea de 548 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 670 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Opel Vectra în valoare de 4.500 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean, poliţiştii de frontieră au luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani, începând cu data de 23.07.2016.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*