Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Consilierul local care s-a fotografiat simulând o execuție ISIS: Greșeala face parte din viața oamenilor

mihai bogdan bicsyConsilierul local Mihai Bogdan Bicsi, care a stârnit nenumărate controverse după ce s-a pozat simulând o execuție ISIS, reacționează după valul de nemulțumiri și indignare care s-a creat în jurul său.

El a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care susține că nimeni nu este imun în fața greșelii.

Greseala face parte din viata oamenilor. Toti gresim. Mai mult sau mai putin. Uneori, unii mai si platim. Mai putin sau mai mult. In general, invers proportional cu gravitatea greselii. Numarul pietrelor este infinit mai mare decat cel al imaculatilor care ar avea dreptul sa se aplece dupa ele”, a spus Bicsi.

like-facebookConsilierul local liberal Mihai-Bogdan Bicsi, care s-a fotografiat simulând o execuție în stil ISIS, ar putea fi exclus din PNL și rămâne fără mandatul de consilier local.

„Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, se arată într-un  comunicat al PNL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*