Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Firma unui afacerist sucevean cercetat de DIICOT vrea să deszăpezească toate județele Moldovei

utilaj deszapezireFirma unui cunoscut afacerist sucevean cercetat de DIICOT vrea să deszăpezească toate județele Moldovei. Compania suceveană Florconstruct a depus oferte pentru lucrări de deszăpezire în aproape toate judeţele Moldovei, dar şi pentru autostrada A1, Sibiu – Orăştie.

Într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, se arată că a fost demarată procedura de achiziţie publică în vederea încheierii de acorduri cadre de servicii având ca obiect întreţinerea curentă pe timp de iarnă în perioada 2016-2020.

like-facebookFlorconstruct Suceava a depus oferte pentru drumurile aflate în administrarea Direcţiei Regionale Iaşi, Constanţa, pentru porţiunea de autostradă Sibiu – Orăştie, dar și  pentru obţinerea contractelor de deszăpezire din cadrul Secţiilor de Drumuri Naţionale Bacău, Botoşani, Focşani, Galaţi şi Piatra Neamţ.

Ofertele au fost depuse atât de firmă singură, cât și în asociere.

Pentru drumurile administrate de secţia Suceava, Florconstruct a depus o ofertă împreună cu SC Autotehnorom SRL, iar pentru secţia Câmpulung Moldovenesc, a depus oferta împreună cu SC Calcarul SA.

Florconstruct SRL este controlată de Vasile Florea, cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, într-un dosar care priveşte asfaltările de pe bulevardul principal al municipiului Suceava, dar și într-un alt dosar aflat pe rolul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*