Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un sucevean a rămas fără autoturismul VW după ce și-a amenajat locuri speciale pentru țigări de contrabandă

tigari in masinaUn sucevean de 41 de ani și-a amenajat locuri speciale în autoturismul Volkswagen pentru a transporta țigări de contrabandă.

Sâmbătă, în jurul orei 00.15, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Ionuţ M., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, conducând un autoturism marca Volkswagen.

like-facebookPolițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra maşinii, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat, sub portbagaj, 2.240 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen, în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*