Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Trei persoane cercetate și două mașini confiscate de polițiștii de frontieră

tigari de contrabanda ascunse in masina suceava (1)Un bărbat a fost reținut, iar două mașini confiscate, vineri, de polițiștii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Vicovu de Sus.

În jurul orei 18.00, un echipaj al poliţiei de frontieră a identificat în trafic, pe raza localității Sucevița, jud. Suceava, un autoturism marca Volkswagen care tracta un autoturism marca Chrysler, înmatriculate în Marea Britanie, respectiv Bulgaria, despre care se deţineau date privind folosirea lor la transportul ţigărilor de contrabandă.

like-facebookÎn momentul în care conducătorii auto au observat că echipajul poliției de frontieră se îndreaptă spre ei au virat pe un drum forestier unde au abandonat mașinile şi au încercat să fugă.

tigari de contrabanda ascunse in masina suceava (3)Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a procedat la cercetarea terenului, fiind depistate, ascunse în pădurea din zonă, trei persoane Vasile C., în vârstă de 45 ani, Liliana S., de 26 ani şi Cristian J. de 24 ani, toate domiciliate pe raza județului Suceava.

În urma verificărilor efectuate, în autoturismul tractat, marca Chrysler au fost descoperite mai multe colete care conțineau 14.830 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 148.300 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, faţă de Cristian J. fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, 23 iulie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luării măsurii de control judiciar.

De asemenea autoturismele folosite la activitatea infracțională au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*