Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Nu are niciun proiect pentru județul Suceava, dar nu lipsește de la festivaluri. Parlamentarul, pus la punct la Câmpulung

surugiuDeputatul PNL Radu Surugiu nu a mai urcat pe scena Festivalului „Întâlniri Bucovinene” a cărei deschidere oficială a avut loc vineri, la Câmpulung Moldovenesc. El a venit special  cu o cursă Tarom din București pentru a-și face simțită prezența, însă de această dată norocul nu i-a surâs ca la Siret unde s-a cocoțat pe scenă la festivitatea de deschidere a „Zilelor orașului”.

Liberalul, care nu s-a implicat în niciun proiect pentru județul Suceava, a fost trimis la PNL Neamț, dar nu a stat nici acolo prea mult.

like-facebookLa Câmpulung Moldovenesc, acesta își testa veletățile de fotograf în a face poze sau de cameraman a înregistra momente video din cadrul paradei portului popular al formațiilor participante după care s-a îndreptat glonț spre scenă, numai că primarul municipiului, Mihăiță Negură, i-a explicat clar că nu are ce căuta pe scenă.

„Să urce cei care au ajutat județul și au făcut ceva. Dacă ar fi ajutat municipiul cu ceva să urce, dar așa nu e cazul”,  a spus edilul din Câmpulung Moldovenesc.

Cum a ajuns Radu Surugiu la Suceava

Surugiu a ajuns în Parlament pe listele USL în 2012, fiind candidat pentru funcția de deputat în Colegiul nr.10 Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, iar sucevenii i-au dat votul. Surugiu a fost prezentat ca liderul studenților liberali și, cum valul votanților a fost la acea vreme USL, sucevenii s-au procopsit cu un asemenea parlamentar.

„Radu Surugiu are puterea, la cât îl vedeţi de tânăr, să spună la Bucureşti că vreau şi eu pentru Suceava şi pentru colegiul meu”, spunea la un miting la Suceava, preşedintele PNL Iaşi, Radu Fenechiu.

De fapt, Surugiu nu a făcut nimic, ci doar a încasat lună de lună leafa de parlamentar.  Simțind că vin alegerile parlamentare,  parlamentarul își face simțită prezența la manifestările din județul Suceava, nu că ar avea vreo implicare, ci doar ca să fie văzut de electorat.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*