Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Consilierul local liberal care a simulat o execuție ISIS va fi exclus din partid

mihai bogdan bicsyConsilierul local liberal Mihai-Bogdan Bicsi, care s-a fotografiat simulând o execuție în stil ISIS, ar putea fi exclus din PNL și rămâne fără mandatul de consilier local.

„Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, se arată într-un  comunicat al PNL.

O fotografie în care un consilier local sucevean apare simulând o execuție în stil ISIS a stârnit controverse pe pagina de socializare Facebook, unde a fost distribuită.

Fostul viceprimar Mihai Bogdan Bicsi apare ținând  în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unui bărbat  legat cu o funie, care stă cu capul pe un buștean. Poza a fost făcută la o petrecere din localitatea Voroneț, chiar de Sfântul Ilie.

like-facebookReacțiile internauților nu au întârziat să apară. Dacă unii se amuză copios de fotografia respectivă, alții se arată indignați și spun că nu se glumește cu așa ceva.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*