Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânărul mort în accidentul de la Mălini va fi înmormântat miercuri

gabi petrescuGabriel Petrescu, tânărul de 17 ani, care a murit duminică într-un cumplit accident de circulație produs la Văleni Stânișoara din comuna Mălini, va fi condus, miercuri, 20 iulie, pe ultimul drum.

El va fi înmormântat în cimitirul din localitate.

like-facebookPetrescu conducea autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Italia, mașina unchiului său, pe DJ 209 B, la km 17+450 m, din direcția Văleni Stînișoara către Mălini nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens  și a intrat cu partea laterală stânga în coliziune cu un cap de pod situat pe sensul său de deplasare după care s-a răsturnat într-un șanț din dreapta.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Petrescu Gabriel  și vătămarea corporală a pasagerului situat pe scaunul din dreapta față, Șofron Dumitru de 17 ani, din sat Văleni Stînișoara, comuna Mălini, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul de „politraumatism prin accident rutier TCC,țcomă Gr. III ”, rămânând internat.

FOTO! Accident teribil! Un tânăr a murit, iar altul este în comă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*