Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Contracte falsificate pentru locuințele ANL din Rădăuți

consiliu local radautiPrimarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a informat, vineri, deliberativul local că în ce privește chiriașii din locuințele ANL, au fost descoperite contracte falsificate, în sensul că  numele titularului a fost tăiat și a fost scris un alt nume peste.

Mai mult, sunt  persoane care plătesc chirie la chiriașii care au primit locuință ANL, dar în realitate nu locuiesc acolo. Edilul orașului a mai spus că au fost descoperite persoane care dețin  sub alte nume câte trei locuințe ANL într-un bloc și patru în alt bloc, încasând de la cei cărora le-au închiriat câte 100 de euro lunar.

like-facebookSunt cazuri de persoane care dețin locuințe ANL, dar nu sunt titulari pe imobil sau sunt în posesia unor contracte modificate respectiv falsificate. Nu este posibil să existe chiriași care nici măcar nu le-a fost repartizat un apartament fără să fie trecut dosarul prin Consiliu Local. Situația este alarmană. Mai sunt și cazuri când o persoane sub diverse nume deține trei locuințe într-un bloc ANL și patru în alt imobil ANL. Vom face o verificare a modului în care au fost făcute repartițiile și este posibil să ne adresăm și oamenilor  legii și să sesizăm procurorii  cu privire la contractele de închiriere care au fost falsificate”, a spus primarul municipiului Rădăuți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*