Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Consilierii locali rădăuțeni repartizați în Consiliile de Administrație ale unităților din subordinea Primăriei. Vezi cum au fost împărțiți!

consiliul local radauti (1)Deliberativul local din Rădăuți a aprobat, vineri, numirea unor consilieri locali în Consiliile de Administrație ale unor unități aflate în subordinea Primăriei și reorganizarea comisiilor mixte la nivelul UAT. Astfel,  Gheorghe Simota și Dan Vatră vor face parte din CA al Spitalului „Sfinții doctori Cosma și Damian” din Rădăuți, Cătălin Miron, Jecalo Adi  și Dan Vatră vor face parte din Comisia pentru stabilirea încadrării terenurilor pe zone în intravilanul municipiului Rădăuți și Mihai Reman și Traian Andronachi vor face parte din Comisia de Analiză, selecție a dosarelor și de repartizare a locuințelor construite prin ANL.

like-facebookAcelași deliberativ a aprobat înlocuirea reprezentanților Consiliului Local  privind reorganizarea comisiei de analiză a solicitărilor și de repartizare a locuințelor sociale sau de necesitate aparținând administrației locale în persoana lui Bogdan Nicolau și Ondina Andrei  Ioana precum și înlocuirea reprezentanților CL privind constituirea Consiliului Consultativ la nivelul municipiului Rădăuți în persoana lui  Cătălin Miron și Traian Androachi.

Potrivit primarului Nistor Tătar, modificările se impun  ca urmare a faptului că în urma alegerilor locale din 5 iunie 2016, au fost aleși alți consilieri locali și în consecință se impune modificarea hotărârilor în care au fost desemnați vechii aleși locali.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*