Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu la o gospodărie din Frasin

incendiuMilitarii de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Frasin, au intervenit, vineri, cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui C.C., din oraşul Frasin.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe, construcţie corp comun, din lemn, şi exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 2:15.
like-facebook
Au ars adăpostul de animale şi bucătăria de vară, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobiler, materiale textile, două bazine din plastic de câte o mie de litri, circa 25 tone de fân şi 3 metri cubi lemn de foc. Flăcările au degradat două maşini de spălat, un hidrofor, un tocător de furaje, o moară de cereale şi scule de mână.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat 5 vaci, 5 porci, anexele învecinate şi casa de locuit.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*