Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Ion Lungu, despre Foresta lui Dorin Goian: Echipa de fotbal nu are nici măcar un leu în cont

fotbalPrimarul municipiului Suceava s-a arătat reticent față de proiectul Foresta al cărui președinte de club este internaționalul Dorin Goian. Primarul susține că acest proiect nu are șanse de reușită atâta timp cât nu are în spate un sponsor puternic.

like-facebook„Apreciez proiectul Foresta, dar deocamdată este un proiect virtual din punctul meu de vedere. O spun cu regret că astăzi echipa de fotbal nu are nici măcar un leu în cont. Primăria a dat 5,1 miliarde de lei vechi în 22 aprilie 2016 și până astăzi cei de acolo nu au adus nicio justificare. Nu ascund faptul că am avut o discuție cu Dorin Goian, pe care îl respect foarte mult, așa cum se știe, l-am făcut cetățean de onoare a Sucevei, dar nu vreau să îl am pe conștiință. Nu vreau să îi terfelec imaginea. I-am spus foarte clar că prima dată să căutăm un om cu bani, altfel riscă să fie președinte la Foresta fără niciun leu în cont și apoi va arăta cu degetul către Primărie. Primăria își face datoria. Noi avem de dat în acest an încă 12 miliarde de lei vechi, sperăm să rămână în Liga a 2 a, dar așa cum am spus, dar vreau o implicare mai mare a asociației de acolo. Este un club privat. Nu este corect. Astăzi, acest club nu are un leu în cont. Nu vreau să tragem noi de ei să aducă justificările. Dăm bani, dar în condiții de legalitate. Să fim corecți în fotbal. Apreciez proiectul, dar este deocamdată unul virtual. Sunt condiționați să aducă justificările altfel nu primesc bani mai departe. Doamne ferește, dacă nu aduc justificările, îi dăm în judecată și îi recuperăm.Vă spun cum merg lucrurile”, a spus Lungu.

Edilul Sucevei nu este sigur nici dacă echipa va juca în Liga a II a.

Dorin Goian mi-a spus că sigur jucăm în Liga a II a, dar eu sunt Toma Necredinciosul, nu cred până nu văd un act de la Federație care să confirme că am rămas în Liga a 2 a. Oricum, părerea mea este că la echipă trebuie adus un om cu bani. Sunt perioade când Primăria nu poate da bani, 2-3 luni, până se aprobă bugetul. Măcar 25% să pună un privat și 75 la sută Primăria. Nimeni nu pune un leu, toți vin să fie finanțați exclusiv de Primărie. Nu cred că se poate face performanță doar cu bani exclusiv de la Primărie, doar ne amăgim”, a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*