Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Șase răniți în urma a două accidente rutiere produse în județul Suceava

Șase răniți în urma a două accidente rutiere care au avut loc, miercuri după amiază, în județul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Ionuț Epureanu, în primul caz, la Bilca, în urma accidentului rutier au rezultate 3 victime din care una semiconștientă, iar alte două conștiente.

Pompierii militari de la subunităţile din Vicovu de Sus şi Rădăuţi, sprijiniţi de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice şi acordarea primului ajutor medical răniţilor. Cele trei victime, un tânăr de 27 de ani, o femeie de 45 şi un băieţel de 6 ani, toate conştiente, au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Rădăuţi.

like-facebookCel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în satul Lucăcești, comuna Drăgoești. Un conducător auto a intrat cu mașina într-un stâlp. În urma impactului au rezultat trei victime: una semiconțientă și două conștiente. Răniții a fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

În ambele cazuri se fac cercetări de către polițiști pentru a vedea cine va fi tras la răspundere de producerea lor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*