Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! A vrut să treacă frontiera, la Siret, cu un Range Rover căutat în Italia

range rover (1)Un autoturism Range Rover, în valoare de 162.000 lei, căutat în Italia a fost  depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Duminică seară, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, cetățeanul român D. C., conducând un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Italia, care era însoțit de P. N., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, ambii fiind în vârstă de 40 de ani.

range rover (2)Poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra mașinii, ocazie cu care au constatat că seria șasiului mașinii nu corespunde cu cea pansonată pe caroserie, iar seria certificatului de înmatriculare prezintă modificări prin ștersături mecanice. like-facebook

„În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că autoturismul figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, din luna martie a acestui an. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și uz de fals, iar autoturismul în valoare de 162.000 lei a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*