Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a fost învestit în funcție

campulung moldovenesc- mihaita negura (1)La sfârșitul săptămânii trecute, la Câmpulung Moldovenesc a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local. Tot atunci a avut loc și învestirea în funcția de primar pentru un nou mandat a liberalului Mihăiță Negură.

like-facebookInstituția Prefectului a fost reprezentată de Șeful Serviciului Juridic, Claudia Nechifor. După depunerea jurământului de credință, edilul municipiului, Mihăiță Negură, a mulțumit tuturor celor care l-au votat.

campulung moldovenesc- mihaita negura (2)„Le mulţumesc câmpulungenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. În continuare mă bazez pe o bună colaborare cu Consiliul Județean, cu consilierii locali, cu colegii din Primăria Câmpulung Moldovenesc, dar şi cu reprezentanţii celorlalte instituţii locale. Îmi doresc să continuăm dezvoltarea municipiului Câmpulung Moldovenesc, astfel încât oraşul nostru să prospere, să devină atractiv pentru turişti, să ofere oportunităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri, oportunităţi pentru tineri şi condiţii cât mai bune de viaţă pentru locuitorii săi. Dumnezeu să aibă în pază oraşul nostru!”, a spus primarul Negură.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*