Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Primarul aflat sub control judiciar, din Șcheia, învestit în funcție. Ce declarații a făcut

primar scheia5Primarul comunei Șcheia, Vasile Andriciuc, aflat sub control judiciar, a fost învestit în funcție, luni, în prezența a doi reprezentanți ai Instituției Prefectului: Claudia Nechifor, șefa Serviciului Juridic din cadrul Prefecturii și șeful Corpului de Control al prefectului, Gheorghe Cotin.

Pentru ca primarul să intre în Primărie și să depună jurământul a fost nevoie ca viceprimarul Ilie Cojoc să iasă din instituție, cei doi neavând voie să se întâlnească.

like-facebookEste o zi mai deosebită din punctul meu de vedere și din punct de vedere al comunei Șcheia având în vedere că pe o perioadă de 60 de zile sunt sub control judiciar. Voi respecta întocmai toată ordonanța dată de procurorul șef și prin aceasta voi demonstra că sunt nevinovat. Depun jurământul cu încredere în justiție. Depun jurământul pentru a continua dezvoltarea pe patru ani a comunei Șcheia și îmi asum toată responsabilitatea atât ca primar, cât și ca om pentru a demonstra că Șcheia este o comună puternică, comună care respectă legile și toate ordonanțele Guvernului și când mă voi prezenta la Primărie voi demonstra că această comună merită să se dezvolte atât pe plan local cât și județean. Mulțumesc celor 2.182 de cetățeni care m-au votat și mulțumesc celor 3.950 de cetățeni care au venit la vot”, a declarat primarul Vasile Andriciuc.

Primarul din Șcheia, Vasile Andriciuc, este cercetat pentru două infracțiuni de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, două infracțiuni de fals intelectual.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*