Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Furturile din locuințe, tot mai dese. Hoții au acționat la Marginea, Berchișești și Zamostea

 

politie furtFurturile din locuințe sunt tot mai dese în județul Suceava. Ultimele case sparte de hoți au fost în Marginea, Zamostea și Berchișești. Potrivit polițiștilor suceveni, cel puţin un sfert din furturile din locuinţă sunt facilitate de superficialitatea victimelor în modul de asigurare a imobilelor pe perioada când sunt plecate de acasă.

Vineri, ora 17.07, un localnic de 30 de ani, din Marginea, a sunat la 112 după ce hoții i-au sustras bunuri din locuință.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare și de faptul că imobilul nu este locuit, victima fiind plecată în străinătate, în perioada 14.05-24.06.2016, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras aparatură electronică și bunuri de uz personal. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot vineri, ora 16.30, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuţi a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din imobilul aparținând unui bărbat de 45 de ani, din comuna Zamostea, care este plecat în străinătate.

În perioada 18-24.06.2016, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras unelte electrice.

Sâmbătă, ora 16.46, o femeie de 58 de ani, din comuna Berchișești, a anunțat polițiștii după ce, în perioada 18 25 iunie,  persoane necunoscute au pătruns în anexele locuinței sale și i-au sustras mai multe bunuri. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui  sistem de alarmare și de faptul că victima a fost plecată de la domiciliu, în perioada 18-25.06.2016, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în anexele locuinței, de unde au sustras produse agricole.
Polițiștii încearcă acum să dea de urmele hoților.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*