Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Gheorghe Flutur: Fac apel la primarii din județ să facă mai multă administrație, mai puțină politică

consiliul judetean suceava primari (24)Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, la prima întâlnire cu parlamentarii, primarii și șefii de deconcentrate din județ că îi mulțumește lui IPS Pimen pentru cuvintele de învățătură și înțelepciune pe care i le-a adresat. Potrivit proaspătului șef al administrației județene în orice drum așa e bine să se pornească „cu binecuvântare și cu doamne ajută!”.

like-facebook„Cum e viața, acum opt ani, în această sală îmi începeam primul mandat pe vot uninominal de președinte de Consiliu Județean. Acum patru ani predam mandatul, astăzi, cu ajutorul bunului Dumnezeu și a sucevenilor, dar și cu echipa mea îl preiau din nou. Vedeți, cum este în viață, poate nici tu singur și nici alții nu intuiau deznodământul acestui parcurs, nu pot să încep discursul meu fară să mulțumesc în primul rând bunului Dumnezeu, familiei mele, echipei mele de consilieri și mă refer în primul rând echipa PNL de campanie, să mulțumesc sucevenilor, cei care au votat echipa noastră, dar și tuturor sucevenilor pentru votul din 5 iunie 2016. E bine că se încheie astăzi, acest provizorat, această așteptare, mai ales că din păcate Suceava are din nou niște încercări în ceea ce privește inundațiile mai ales că unii colegii in presă făceau trimitere la mandatul din 2008. Da, în 2008 mandatul am debutat cu inundații, din păcate în 2016, îl încheie acest mandat colegul meu cu inundații și sper să se oprească aici, să vină vreme bună și să intrăm la treabă. Dincolo de asta, trebuie să luăm lucrurile din mers”,  a spus Flutur.

consiliul judetean suceava primari (21)Șeful administrației județene a felicitat consilierii județeni aleși și primarii care și-au reconfirmat mandatul. Flutur a prezentat celor prezenți o serie de priorități care le are în vedere în acest mandat și a reomnadat edililor mai multă administrație și mai puțină politică.

Pornesc la drum cu credință în bunul Dumnezeu și în echipă, am spus-o și în sala de Consiliu Județean. Aș fi vrut să termin astăzi și alegerea celor șase comisii de specialitate din Consiliu Județean dar nu s-a mai putut și o să convocăm ședință extraordinară,vineri la ora 10.00. Sunt conștient și fac apel la toți primarii din județ, mai multă administrație și mai puțină politică în perioda următoare fără să decuplăm partidele din care face parte dar încrânceneraea politică din campanie trebuie lăsată la o parte. Anul acesta vom mai avea un rând de alegeri dar noi mai avem de făcut și administrație publică și sunt foarte multe lucruri de rezolvat. De aceea, pentru că am jurat astăzi, pe biblie și pe Constituție că vom acționa în interesul locuitorilor județului Suceava, asta trebuie să facem și să le luăm în ordine prioritară.Eu sunt pregătit să las patimile politice, folosiți-mi experiența mea. Aveți un om în față care a avut 3 mandate de senator, 2 ani ministru al Agriculturii, am fost președinte de CJ în perioada 2008-2012, și cred că experiența mea, buna intenție și buna credință le voi folosi și puteți să contați pe ele pentru a face echipă și a face ceva bun pentru Suceava”, a subliniat Flutur.consiliul judetean suceava primari (10)

Domnia sa a spus că știe că așteptările sunt uriașe „de aceea trebuie luate cu cumpătare dar și cu perseverență pentru a se avea finalitate nu vorbe în vânt”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*