Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bătaie între doi localnici, la Stroiești

accident politieDoi localnici din Stroiești s-au luat la bătaie în toiul nopții, vineri. Potrivit polițiștilor, în timp ce se deplasa cu mopedul pe DJ 209D, un localnic de 41 de ani, a avut un conflict cu bărbatul de 48 de ani, care a degerat, cei doi lovindu-se reciproc.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, mopedul condus de bărbatul de 41 de ani nu este înregistrat, iar conducătorul acestuia nu figurează în baza de date ca fiind posesor de permis de conducere.

like-facebookÎntrucât nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, conducătorului mopedului i s-au recoltat la spital probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de bărbatul de 48 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violențe” şi faţă de bărbatul de 41 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat” şi „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*