Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ion Lungu: Regretul meu mare este că nu am obținut 12 consilieri și aveam amândoi viceprimari

lunguȘedința de constituire a noului Consiliu Local va avea loc pe 22 iunie, la ora 12.00. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că singura modalitate pentru a obține majoritatea în Consiliul Local este alierea între PNL și PMP, precizând că în acest sens sunt și compatibilități între oameni. Lungu a subliniat că trebuie să fie o echipă care să lucreze nu una care să blocheze orașul.

like-facebook„Domnul Andronache provine din primărie, am avut o colaborare bună cu el și nu am ce să îi reproșez. Și în calitatea pe care o va avea de viceprimar vom avea o colaborare bună. Celălalt viceprimar care va fi stabilit la PNL și așa cum am spus, recomandarea mea este pentru domnul Harșovschi, și nu este niciun fel de problemă. Ne apucăm de lucru, avem multă treabă și trebuie să ne așezăm cu noul Consiliu Local cât mai repede. Să depunem jurământul și să ne apucăm de treburi serioase”, a spus Lungu.

În noul deliberativ local, PNL va avea 10 mandate, PSD-8, ALDE-3 iar PMP-2. Pentru funcţiile de viceprimari, primarul liberal Ion Lungu i-a anunțat deja pe actualul viceprimar, Lucian Harşovschi, de la PNL şi pe Marian Andronache, de la PMP.

Ovidiu Doroftei va fi președintele comisiei de urbanism și va reprezenta CL în AGA- ACET.

„Găsim soluții să colaborăm și să ne folosim de experiența fiecăruia. Sigur că regretul meu mare este că nu am obținut 12 consilieri și aveam amândoi viceprimari. Așa este în politică, trebuie să mergem mai departe”,  a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*