Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident la Dumbrăveni. O adolescentă a fost rănită

accident1Un accident de circulație a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Dumbrăveni. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în interiorul comunei Dumbrăveni, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, un bărbat de 27 de ani din localitate, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani din comuna Șcheia, care a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga pe DJ 208B.
like-facebook
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei tinere de 17 ani din comuna Șcheia, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. cristi says:

    Numele lor? nu au un mume soferi? dosar penal pentru atata?

    Răspunde
  2. Ionescu says:

    Cristi esti certat cu limba romana? cred ca exista si viteza de a reusit coleziunea asta,ori neatentie!

    Răspunde
  3. Dodo says:

    Ma mir si eu ca pentru atat…nu pt ca nu i corect.Ci pt ca ,daca accidentezi un om si moare,nici permisul nu ti l opresc.Pe verificate.O sa spuneti ca poate nu era vinovat.Legea spune ca la treceri nesemaforizate si cu indicator “atentie,copii”! viteza maxima e 30 la ora.Ori cu 30 la ora nu omori pe cineva.Corect?Dar asta e…la noi trebuie sa te pazesti de cine ar trebui sa te protejeze. Politia si medicii.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*