Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO! Porumbeii din centrul Sucevei, o atracție pentru localnici și turiști

porumbei5Porumbeii din centrul Sucevei  sunt o adevarată atracție pentru suceveni, dar și pentru  turiști. Sunt drăgălași, îndrăzneți și și într-un număr destul de mare.  Se întâmplă să se ciocnească cu oamenii, dar niciunul nu pare a fi deranjat. Sunt suceveni care și-au făcut deja o obișnuiță în a hrăni porumbeii.

Ei spun că centrul Sucevei pare desprins zilnic parcă din Piața San Marco din Veneția acolo unde ai  ocazia să  vezi zeci de mii de porumbei, care sunt hrăniți de localnici sau turiști.

like-facebookPorumbeii sunt atracția tuturor celor care trec prin centrul Sucevei. Copii, părinți, bunici nu ezită să se apropie, să le dea de mâncare. Chiar și cei sosiți din localitățile din împrejurimi ajung să îi îndrăgească chiar dacă treaba lor la oraș era cu totul alta.

„Nu sunt din Suceava și am venit să cumpăr câte ceva pentru acsă dar când am văzut atâția porumbei am lăsat totul altă și le-am luat lor mai întâi mâncare”, ne-a spus o femeie din Salcea.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gabi says:

    poate faceti un reportaj despre oamenii care fura porumbeii sa ii manance probabil.. am vazut un ‘domn’ care a prins vreo 4

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*