Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Regizorul Cristian Mungiu a primit, la Suceava, o diplomă de excelență pentru promovarea filmului românesc

lungu mungiuPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, i-a înmânat, vineri, regizorului Cristian Mungiu, o diplomă de excelență pentru contribuția la dezvoltarea și promovarea filmului românesc.

De asemenea, edilul Sucevei i-a propus cunoscutului regizor o colaborare permanentă pentru promovarea filmelor sale la Suceava și a filmului românesc în general.

Alături de regizor, la Suceava au fost prezenți și actorii Lia Bugnar şi Vlad Ivanov.

„I-am acordat astăzi regizorului Cristian Mungiu o diplomă de excelență pentru promovarea și dezvoltarea filmului românesc. Am convenit să punem bazele unei colaborări permanente cu domnul Mungiu pentru promovarea filmelor sale la Suceava.  Cinematograful Modern al Primăriei Suceava a găzduit ieri proiecția filmului “Bacalaureat”, câștigător al premiului Palme D’or pentru regie la festivalul de la Cannes. Împreună cu regizorul Cristian Mungiu, la Suceava au fost prezenți actorii Lia Bugnar și Vlad Ivanov. Le urez succes și îi așteptăm cât mai curând și cu alte producții de excepție”, a spus Lungu.like-facebook

Filmul „Bacalaureat” a rulat joi, cu sala plină, la toate cele patru vizionări programate la Cinematograful Modern și la USV, în prezența regizorului Cristian Mungiu, recent premiat la Cannes.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*