Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Șoferul beat, care a produs accidentul mortal de la Siret, pus sub control judiciar

accident siret (3)Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Muha Ioan, pentru savarsirea infractiunilor de ”ucidere din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Pe 21 mai 2016, în jurul orelor 16.30 acesta, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice a condus pe drumurile publice de pe raza oraşului Siret un autoturism marca Volkswagen Jetta, provocand un accident rutier ce s-a soldat cu decesul pasagerului de pe scaunul din dreapta faţă D.D.

El a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi s-a dispus asupra sa măsura controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 22 mai.

Ion Muha a intrat cu mașina în balustrada unui pod, apoi a lovit cu partea laterală dreaptă un stâlp din beton, rupându-l.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit pentru salvarea victimelor. Este vorba despre șoferul de 27 ani  şi Dumitru Duduță, de 54 ani, pasager, ultimul fiind în stare de inconştienţă.
like-facebook
„Pompierii salvatori au luat măsurile specifice de siguranţă – au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat scurgerile de lichide inflamabile. Concomitent, au extras victima inconştientă din autoturism şi au predat-o echipajului S.A.J., care a transportat-o la spital. Din nefericire, bărbatul avea leziuni foarte grave şi ulterior a decedat”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Șoferul care a produs accidentul mortal de la Siret era beat criță. Ce alcoolemie avea

FOTO! Accident mortal. Un șofer a distrus cu mașina un stâlp din beton

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*