Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ciocnire violentă între două mașini din cauza unei șoferițe de 29 de ani

accident rutier molid (2)Două mașini s-au ciocnit puternic, vineri dimineață, din cauza unei șoferițe de 29 de ani. Anica Prelipceanu, din municipiul Suceava, a condus autoturismul marca Dacia Logan pe bulevardul Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, din direcţia str. Calea Obcinilor spre comuna Şcheia, iar în momentul în care a pătruns în localitatea Şcheia, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Skoda Fabia, condus regulamentar din sens opus de către Viorel Mihalescu, de 60 ani din comuna Şcheia.

Șoferița de 29 de ani și un pasager din  Skoda, Ileana Frăsinean, au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

like-facebookAnica Prelipceanu a fost diagnosticată cu „TCC, contuzie cervicală, contuzie gleznă stângă şi antebraţ stâng”, necesitând pentru vindecare din relatările personalului medical de gardă un nr. de 8 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii, iar Ileana Frăsinean cu  „politraumatism prin accident rutier, contuzie toracică, contuzie treimea anterioară antebraţe”, necesitând pentru vindecare din relatările personalului medical de gardă un nr. de 10 zile de îngrijiri medicale, dacă nu intervin complicaţii.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg-l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, după care la Spitalul Judeţean Suceava li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*