Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

ANAF publică lista persoanelor fizice cu datorii la stat. Pe ea apar oameni de afaceri, medici, avocați, notari

Foto:puterea.ro

Foto:puterea.ro

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, luni, în premieră, lista persoanelor fizice cu datorii la bugetul de stat.

Pe listă apar aproape o mie de persoane fizice din județul Suceava, printre care și nume foarte cunoscute din avocatură, sistemul notarial sau sistemul medical.

like-facebookPe primul loc în topul sucevenilor cu datorii la stat este Raluca Nechita, care deține un birou notarial și are obligații fiscale de 523.523 lei.

Pe locul doi este Alina Libenciuc (338.816), apoi Mihai Ștefănoaia (287.935), Mihaela Rodica Stroiescu (176.962), Costel Adrian Chelariu (169.525), Elena Grosu (139.781).

Totul datornicilor continuă cu Severin Tcaciuc (141.553). El deține SC Bucovina Turism SA. Severin Tcaciuc a fost cercetat şi judecat, dar și condamnat pentru evaziune fiscală prin neînregistrarea în evidenţele contabile a parte din veniturile obţinute prin activitatea de organizare a vinderii pe piaţa liberă de mijloace auto în târgul de maşini.

Printre cei aproape o mie de datornici suceveni se mai numără: Eugen Sandu, Raruță Murariu, Mugurel Constantin Teișanu, Alina Roman, Aglaița Silvia Tudor, Cristina Lucia Arama, Elisabeta Oscepiuc, Ionuț Richard Bejinariu, Maria Brândușa Lazarovici, Sebastien Șofroni, Ana Maria Litvinchevici, Paul Rusu, Paul Alexandrov, Cristian Tudorel Parvu, Dorin Andronic, Maria Murgoci, Viorica Pădureț, Adrian Laurențiu Melinte, Maricela Cordunianu, Florica Ailoaie, Nicolae Miron, Ionuț Kinole.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*