Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Fost primar arestat pentru că ar fi violat o fată de 15 ani

batran arestatUn fost primar sucevean a fost arestat preventiv pentru viol. Este vorba despre Alexandru Mirăuță, care a fost primar al localității Solca în perioada 1996- 2000. Acesta ar fi violat o copilă de 15 ani din Centrul de plasament Mihail și Gavril din Solca.

În același caz sunt cercetați și doi minori, Alexandru C. și Horia P., care ar fi dus-o pe fată la Alexandru Mirăuță.

Direcția de Protecție a copilului Suceava face verificări în acest caz. Fata a dispărut de pe 7 mai din centru și a fost găsită pe 9 mai la Alexandru Mirăuță, fiind internată apoi la Spitalul Rădăuți.

Totul s-a petrecut pe 7 mai, când adolescenta s-a întâlnit cu cei doi băieți, de 16 și 17 ani, care i-au propus să meargă la bătrânul de 83 de ani din Solca să întrețină relații sexuale cu el pe bani.

like-facebookFata a mers cu ei la locuința lui Alexandru Mirăuță, de 83 de ani, unde au consumat toți băuturi alcoolice, apoi, cei doi minori, dar și bătrânul au profitat de starea avansată de ebrietate a tinerei și au întreținut relații sexuale cu ea.

Fata era atât de beată încât nu își mai amintea ce s-a întâmplat. S-a trezit din beție pe patul de spital din Rădăuți. Ea avea mai multe urme de violență pe corp. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în rem pentru viol și proxenetism. Cercetările au fost preluate de procurori.

Scandalos! Fată de 15 ani beată, violată de doi minori și un bătrân


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*