Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șocant! A ucis în bătaie un copil de doar 11 luni

copil otravitUn copilaș de numai 11 luni a murit în ambulanță din cauza bătăilor suferite de la concubinul mamei.

Deși individul a declarat că micuțul a căzut din pat și s-a lovit, necropsia a arătat că acesta a murit din cauza loviturilor suferite la nivelul capului. El a fost internat în spital cu două săptămâni înainte de deces, dar mama sa, o tânără de 18 ani, Lucia Gabriela Lelcu, l-a luat acasă.

like-facebookAncheta polițiștilor a arătat, însă, că totul s-a petrecut în perioada 18-21 aprilie 2016, pe raza satului Sfântu Ilie, comuna Șcheia, într-o cameră situată în grajdul fostului CAP din localitate, unde locuiau concubinul mamei, Claudiu Ilie Rădi, de 22 de ani, și tânăra de 18 ani.

Individul l-a bătut cu cruzime pe micuțul de doar 11 luni. La fel a făcut și pe 4 mai, când mama copilului era la cumpărături.

Medicii au arătat că micuțul a murit din cauza „insuficienței cardio respiratorii acute posibil consecinței leziunilor meningo cerebrale secundare unui traumatism cranio cerebral cu fractură craniană, ce s-a putut produce prin lovire cu sau de corp dur și impact cranian occipital drept, cel mai probabil prin cadere pe un plan dur, fără a se exclude și o lovire de planuri dure”.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore,  apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Claudiu Ilie Rădi este cercetat pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Un copilaș de un an a murit după ce a căzut din pat. Mama era la magazin

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*