Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Sucevenii, chestionați privind introducerea gazului metan în Burdujeni- sat

ion lunguPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că săptămâna viitoare va începe chestionarea populaţiei din cartierul Burdujeni-sat, cu privire la introducerea gazului metan. El a spus că locuitorii vor trebui să răspundă unor întrebări din sondaj pentru a se vedea câţi doresc branşarea la reţeaua de gaz la centrală, sobă de încălzit sau la aragaz.

like-facebookVor fi două echipe de la Primăria Suceava să facă un sondaj în Burdujeni-sat.Vrem cât mai repede, în maxim 10 zile, să facem aceste chestionare, fiind foarte importante și apoi să transmitem la EON Gaz Distribuție pentru întocmirea studiului de eficienţă energetică pe care îl face ordonatorul. În funcție de asta se va stabili colaborarea între companie şi municipalitate pentru realizarea investiţiei”,  a spus Lungu, care a precizat că speră ca în foarte scurt timp să încheie acel protocol de colaborare cu EON Gaz.

Edilul Sucevei a spus că se are în vedere introducerea gazului metan şi în cartierul de pe Dealul Mănăstirii din cartierul Burdujeni, „unde oamenii așteaptă gazul metan de foarte mult timp și sper să ne ținem și de cuvânt”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*