Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Două mari afaceri din Suceava, în dificultate. Patronii, în topul celor mai mari datornici la stat

anafPrimele liste cu 2.672 contribuabili mari şi mijlocii care au restanţe fiscale au fost publicate marţi de ANAF, în timp ce numele debitorilor mici, contribuabili, instituţii publice, persoanele fizice cu restanţe mai mari de 1.500 lei vor fi făcute publice zilele următoare.

like-facebookHolzindustrie Schweighofer și Rio Bucovina se află în topul celor mai mari datornici la stat din România. Aceastea se află pe lista marilor contribuabili din România cu datorii la bugetul general al statului care a fost publicată, marți, de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Societatea comercială Holzindustrie Schweighofer  figurează cu obligații fiscale de peste 7.700.000lei.

De asemenea, Rio Bucovina, care are puncte de lucru în Suceava și Vatra Dornei, are obligații la bugetul de stat de peste 890.000 lei.

„Deoarece în săptămâna 25-29.04.2016 a crescut foarte mult numărul contribuabililor care au decis să îşi stingă datoriile, sau să îşi clarifice situaţia fiscală, şi pentru a asigura publicarea unor informaţii cât mai corecte, în zilele imediat următoare va fi publicată lista debitorilor mici contribuabili, instituţii publice, persoane fizice cu obligaţii fiscale restante rezultate şi din activităţi economice independente sau profesii libere, cu restanţe mai mari de 10.000 lei şi persoane fizice cu restanţe mai mari de 1.500 lei”, a anunţat ANAF.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*