Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

S-a apucat de furat la doar o lună după ce a ieșit din închisoare

politia2Pe numele unui bărbat abia eliberat de o lună de zile din închisoare s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru furt. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus la data de 08 aprilie2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Calancea Cristian-Filip, recidivist, cunoscut cu multiple antecedente penale constând în condamnări pentru infracţiuni de furt, liberat din penitenciar în data de 14 martie 2016, pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

like-facebookPotrivit anchetatorilor, în noaptea de 31 martie 2016 spre 01 aprilie 2016, a pătruns prin efracţie pe geamul de la bucătăria locuinţei persoanei vătămate F I D din municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar din interior a sustras suma de 1060 de lei, o tabletă marca Vonino şi un telefon marca Sony X-peria, prejudiciul total fiind de aproximativ 1800 de lei.

În data de 11 aprilie 2016 a fost înaintată Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc propunerea de arestare preventivă în lipsă a inculpatului pentru fapta susmenţionată, întrucât acesta s-a sustras urmăririi penale.

Marți, magistrații Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc au dispus arestarea preventivă în lipsă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data punerii în executare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*