Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Vezi care sunt următoarele destinații pentru care autoritățile sucevene vor curse aeriene!

aeroportPreședintele Consiliului Județean suceava, Cătălin Nechifor, susține că după operarea zborurilor directe către Londra, autoritățile sucevene au în vedere zboruri directe și către alte destinații. Este vorba de Barcelona, Torino, Milano, Roma și Bruxelles.

Șeful județului a precizat că sunt mai multe negocieri în acest sens. fiind în curs negocieri.  De altfel, în urma unui sondaj de opinie de pe siteul Aeroportului Suceava, cu privire la destinațiile favorite, cei mai mulți dintre votanți au preferat Torino (23%), Roma (20%), Paris (18%) și Londra (12%).

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est va opera pe Aeroportul Ștefan cel Mare de la Salcea. Anunțul a fost făcut, miercuri, de directorul de comunicare al companiei Wizz Air, Doug Oliver. Potrivit acestuia, Wizz Air va opera pe Aeroportul de la Suceava din luna august.

like-facebook„La Suceava vom avea, din data de 19 august, de patru ori pe săptămână, curse spre Londra: luni, miercuri, vineri și duminică, cu prețuri plecând de la 129 de lei”, a precizat Doug Oliver.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*