Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Siret, prima localitate din județul Suceava care înființează un parc industrial

parc industrial siretOrasul Siret este prima localitate din judetul Suceava care infiinteaza un parc industrial. Potrivit primarului Adrian Popoiu, dupa 2 ani de munca la documentatii a reusit sa depună la MDRAP cererea de infiintare a unui parc industrial in orasul Siret. Desi in Transilvania parcurile industriale sunt foarte populare la noi in judet pana in momentul de fata nu exista niciunul.

La elaborarea documentatiei, primarul din Siret a beneficiat de sprijinul lui Emil Muntean, presedintele Asociatiei Parcurilor Industriale din Romania precum și a senatorului liberal Gheorghe Flutur.

like-facebookDomnul Muntean va sprijini in continuare eforturile noastre de promovare a parcului si de atragere de investitori. De asemenea ne bucuram de sprijinul domnului senator Gheorghe Flutur sustinut de PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava. Obiectivele majore pe care le propune domnul Flutur pentru judetul Suceava sunt crearea de noi locuri de munca si construirea unei autostrazi spre Moldova si Bucovina. Pentru realizarea lucrarilor de amenajare vom apela la programele de finantare ce sunt operationale in momentul de fata in Romania si care se adreseaza acestui tip de investitii: POR, PNDL, POC Romania – Ucraina”, a spus Popoiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*