Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Vezi cine sunt elevii care vor reprezenta județul la olimpiada națională de limba engleză!

elev examenEtapa județeană a Olimpiadei de limba engleză (liceu) a avut loc în datele de 20 martie și 26 martie 2016, la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava.

Duminică, 20 martie 2016, a avut loc proba scrisă, unde au participat 171 de elevi la categoria liceu (clasele a IX-a – a XII-a). Elevii care au obținut la proba scrisă minimum 95 de puncte, au participat sâmbătă, 26 martie 2016, la proba de baraj (proba orală de listening și de speaking). Astfel, la proba de baraj, au participat 40 de elevi.

like-facebookÎn urma centralizării rezultatelor de la cele trei probe (proba scrisă, proba de listening și cea de speaking), s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limba engleză, care va avea loc, în perioada 18-22 aprilie 2016, la Tîrgu Jiu, județul Gorj.

Lotul este format din: Horomnea Sabin George, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Sălăgean Cristian și Fodor Mihaela); Chelba Ștefana, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți (prof. îndrumător Cîrciu Loredana); Sălăgean Elisa-Maria, clasa a X-a, secțiunea bilingv, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Fomin Ana Maria și Salciuc Laura); Fărtăiș Alexandra, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Salciuc Laura și Butnaru Camelia).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*